28 mars 2023

Godmorgon

Vad mysigt det är att ligga i sängen och känna bebisbuffar och även hur den hickar. Enligt senaste mens är det två veckor kvar men enligt rutinultraljudet är det 1½ månad kvar. Undrar om bebisen då kommer någonstans mitt emellan. Men jag går säkert över den här gången. Skulle inte förvåna mig det minsta….

Det är bara bra med mig idag, lite trött men annars ok. Planer är att pärla lite, städa lägenheten eftersom mamma kommer hit i kväll och är barnvakt medan vi träffar vänner en sväng.

Hoppas ni får en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: