28 mars 2023

Kvällstankar

Magen idag. Vecka 34

Alltså jag vet inte hur jag ska orka med vissa saker. Jag känner mig helt tom och totalt energilös. Just idag känns mycket som ett oöverstigligt berg och hur jag än gör kan jag inte komma över det. Allt löser sig på ett annat sätt men hur, hur kommer vägen dit att bli? Mycket oro och tankar snurrar runt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kvällstankar

  1. Fin du är!

    Jobbigt att känna så, jag känner ju väldigt mycket så jag med och nu längtar jag sååååå mycket efter att komma tillbaka i vanlig form igen. Så less på att vara helt slut, ha ont och vara totalt otymplig. Men, men, snart är belöningen för mödan här. 🙂

  2. Åhh vilken fin mage. Du måste längta så mycket. Jag längtar till jag får vara gravid och vänta på liten igen!

    Jag känner igen mig i det du skriver. Precis så känner jag med ibland! Allt känns jobbigt, man orkar inte mycket och man känner sig deppad och nere i skiten liksom men de går över. Allt ordnar sig! Kram

  3. Sv: tusen tack för att du röstade på mig i LG-tävlingen och för att du gillar hur jag sjunger. Jag är evigt tacksam och det värmer verkligen att du tog dig tiden.

    Är allt bra med dig idag ?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: