28 mars 2023

Skogstur igen

Rickard ville ha sällskap ut i skogen idag igen. Plockade svampar och Alexander ville plocka blåbär. Två ensamma stackare hittade vi som Alex glatt stoppade i sig. Borde det inte finnas massor nu eller är man för sent ute? Jaja, nöjd var han ändå.

Efter skogsturen åkte vi och hämtade Samuel på skolan och så blev det ett besök på Mcdonalds. Nu har han varit ute och lekt i flera timmar och jag har städat i ordning lite.

Kantareller, stensopp, smörsopp och bläcksvamp plockades och har rensats. De högra svamparna är skäggriska men det är väldigt skarp smak på dem så vi tvekade att göra i ordning dem. Kul iallafall att lära sig en ny svamp.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Skogstur igen

  1. Vad mysigt att komma ut i skogen lite, man får passa på nu innan det blir regn och rusk!
    Trevlig helg!
    Kram
    BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor & Mammaliv

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: