1 april 2023

Svampplock

Nån form av kremla kanske?

Rickard ville ha lite sällskap ut i skogen idag. Han skulle köra tempoträning och tyckte att jag också skulle ut och röra på mig. Inte mig emot så det var bara på med kläder, trotsa regnet och ge sig ut. Vi åkte till motionscentrumet i Vidingsjö och jag promenerade 2,5 kilometer med en påse i högsta hugg. Tänkte passa på att plocka svamp och det lyckades. Ett gäng trattkantareller kom jag hem med.

Det fanns hur mycket svamp som helst i skogen. Det är synd att man inte vet vad som är ätliga svampar och inte. Olika soppar, kantareller och taggsvamp har jag koll på.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Svampplock

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: