Vilken bra dag jag haft. Toppen på jobbet, Samuel fick bara bra kritik på utvecklingssamtalet (Stolt mamma, 🙂 ) och Rickard har fått fast jobb. Att vi kommer få pröjsa en del för lägenheten känns som en petitess i sammanhanget. Härligt med flyt.

Brorsan har varit här idag och grabbarna spelade fotboll medan jag gräddade våfflor. Jag gjorde till ett helt kompani och inte en endaste finns kvar.

Här var jag halvvägs genom gräddandet.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh va gott med våfflor! mums.

 2. avatar

  Mysigt! 🙂
  Skönt när man har flyt!

  Kram

 3. avatar

  Härligt med fast jobb! Underbara bilder =)

 4. avatar

  gud vilka härliga bilder !! allt bra med dig? 🙂

 5. avatar

  Sofia: Det var riktigt gott!

  Mamma Tea: Ja det känns jättebra. 🙂

  Alexandra: Det var gott!

  Lotte: Åh det är så roligt att få höra bra saker om barnen.

 6. avatar

  Härligt att han fått fast jobb och livet bara flyter på 🙂 Här är med en stolt mamma efter utvecklingssamtalet. Bra att våra barn sköter sig haha.
  Kram Lotte

 7. avatar

  Mums, ser gott ut!

 8. avatar

  Det är alltid härligt när allting flyter på, jag hoppas att jag snart kommer in i en sådan period på nytt. Inte för att det är dåligt nu, men jag saknar den där "forsränningen" lite grann.

  Gott med våfflor förresten!

 9. avatar

  Kul med fastjobb för R!

 10. avatar

  Åh! Våfflor som är så ljuvligt gott! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: