Igårkväll gick vi och la oss vid tio, så skönt att komma i säng skapligt efter några veckor där vi inte lagt oss tidigare än elva. Eftersom det var Rickards födelsedag svängde jag ihop en ananaspaj. Så himla gott!

Idag jobbar jag delad tur. Är ledig mellan ett och tre så då åker jag hem och myser med barnen innan det är dags för kvällspasset.

Hoppas ni får det toppen!

Knåpat ihop två armband. Det vänstra är det som jag bloggade om häromdagen. Det blev mycket snyggare med fler pärlor.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det vänstra armbandet var ju hur fint som helst!

 2. avatar

  h annanaspaj är ju verkligen galet gott! MÅSTE jag bara göra inom kort 🙂

  Kram

 3. avatar

  Annanaspaj! Gud så gott det lät! =)

 4. avatar

  Det är skönt när man äntligen kommer i säng tidigt! Jag känner av tröttheten nu i slutet på graviditeten. Då är det skönt att sova. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: