27 mars 2023

Längs minnenas allé

Att gå igenom gamla saker lämnar en sorgsen känsla i kroppen. Vänner jag minns, vänner som jag inte längre kan placera och allt roligt jag gjort som jag inte ens kommer ihåg. Vilken liten del av livet vi egentligen minns…. Jag har hittat gamla brev från en barndomsvän, vi brevväxlade ett tag efter sen jag flyttat till Linköping men tappade sen kontakten.
Jag hittade även mina gamla dagböcker där jag bland annat upptäckte att jag faktiskt har väldigt mycket från graviditeten med Samuel nertecknat. Jag hade glömt bort att jag skrev dagbok då, jag hade även glömt hur illa mitt förhållande med Samuels biologiska pappa var och att vi separerade var det bästa som kunde hända då. Nu är vi vänner, ska jag lägga till.

Bröllopsbilderna är inte hittade och vi har gått igenom varenda låda i källaren. Nu står vårt hopp till att den finns i någon låda häruppe.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Längs minnenas allé

 1. Hoppas att bröllopsbilderna dyker upp!

  Sv: Punschrullarna är så roliga att baka, du får prova tillsammans med grabbarna! 🙂

 2. Verkligen lite man kommer ihåg sådär på rak arm. Men det kommer tillbaka mycket när man tittar på foton eller bara att höra en låt eller känna en viss doft kan ju få en att minnas exakta ögonblick för väldigt länge sedan. Lite läskigt och härligt på samma gång. Men så bra mitt liv blev, är, när jag tänker på saker jag gått igenom. Det trodde jag inte alltid när jag satt där och skrev i dagboken för femton år sedan och var störtolyckligt kär i någon som svikit mig och som jag inte sett på säkert tio år nu…

 3. Åh, jag känner så väl igen det där. För två jular sen var jag uppe och hälsade på föräldrarna. De skulle flytta till mormors gamla hus och i samma veva gick vi igenom alla grejer jag har kvar där uppe för att se vad som var värt att behålla. Hittade en låda med gamla skrivböcker, dagböcker osv. Blev påmind om hur ensam jag var när jag växte upp och hur skapandet var i princip min enda vän… Hoppas ni hittar bilderna!

  Sv: Tack, snälla du. 🙂 Vill så gärna att många människor ska se 'mini-portfolion' nu när jag satt ihop den.

 4. Kul och skönt att kolla och gå igenom gamla saker, man får så mycket minnen, både roliga och jobbiga.

  Vilken skön bild, så harmonisk!

 5. Både glatt och sorgset det där med att rensa!
  Hoppas verkligen ni hittar bröllopsbilderna!! Då får du bjuda på en tycker ja 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: