Jag fick inspiration häromdagen till att göra smycken. Dessa ovan finns inte i webshopen än. Jag ska göra om det högra armbandet, det känns lite ”naket”. Fler pärlor ska jag lägga till och eventuellt tar jag bort hjärtarna.

Ett armband som däremot finns att shoppa är det ovan. Älskade Mirakel står det på ringen. Tycker det blev så talande på något sätt.

www.hannadesign.se

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jättefint

 2. avatar

  Åh älskade mirakel, hur fint är inte det armbandet..
  Kul att du fått inspiration men det kan bli fasligt dyrt för mig:)

 3. avatar

  Himla fina smycken !

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: