2 oktober 2023

Onsdag

Kikade igenom gamla bilder. På den här bilden är det jag, pappa och brorsan. Jag är ungefär 8-9 år. Lika stor som Samuel är nu. Helt overkligt….

Jag har inte så mycket tid att blogga just nu. Jag håller på och rensar och grejar och det tar sin lilla tid. Det ser ut som ett bombnedslag här…. På måndag är det besiktning av lägenheten så innan dess ska det storstädas så det ser så bra ut som möjligt. I köket vet jag redan att de kommer behöva tapetsera om, likaså i pojkarnas rum så där tänker jag inte anstränga mig så värst. Det enda man tänker på just nu är flytten, allt nytt man vill köpa, allt som måste göras.

Ikväll sprang jag löptest igen. Lite bättre gick det den här gången, Fixade 3 av 6. De långa brydde jag mig inte ens om eftersom att jag gjort dem flera gånger. Kan inte prestera bättre på dem än vad jag redan gjort. Men så störande det är när det bara fattas ett par hundradelar.

Imorgon är planerna storhandling och sen jobbar jag mellan 13-21. Fullt ös med andra ord. Ha det bra så länge. 🙂

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Onsdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: