Jag vet inte vad som hänt men jag har så ont i ryggen så när jag kom hem från jobbet blev det bara att slappa och sitta i soffan. Bortsett från den halvtimmen jag bakade med Samuel. Hoppas det går över snabbt för det är inte kul att gå runt med ryggont, särskilt inte med Ida som blivit gnällig och gärna vill bli buren.

Innan påsk köpte jag en helgskinka och den är fortfarande oöppnad. Det är långt datum på den men ikväll ska jag nog göra i ordning den. Jag blev så sugen på knäckemacka med skinka på. Och pastasås.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fy vad jobbigt med ryggont! Det är så jobbigt. Hoppas du mår bättre!

 2. avatar

  usch då stackare, hoppas det går över bums!

  kram finis

 3. avatar
  säger:

  Hoppas du har haft en fin dag 🙂
  ja man kan väl äta så skinka vilket dag som helst på året egentligen 🙂

 4. avatar

  Haha gu se tokigt jag läste att du skulle ha pastasås på mackan 🙂
  Hoppas ryggen blir bättre snart!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: