Hihi, den här bilden är så rolig. 🙂

Godmorgon. Ida väckte mig fem och eftersom att jag ändå snart ska upp var det lika bra att kliva upp. Än så länge känner jag mig pigg men den tidiga morgonen lär kännas senare. 

Gårdagen tillbringades på jobbet och påskfika hos svärmor. Det var hur mysigt som helst att träffa alla. Usch jag åt alldeles för mycket godis igår, det är tur att helgen snart är slut. Idag jobbar jag till fyra och sen är jag ledig ända till torsdag. Det behöver jag.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så underbart rolig bild!:) Det gäller att va snabb med kameran och fånga ögonblicken.

 2. avatar

  hihi. sköna kids 🙂

  Jag hade lite svårt att slita mig från min header! MEN jag tänkte att nu måste jag fixa om lite, kan ju bli bra ändå 😉 men håller med om att den var speciell 🙂

 3. avatar

  -. Tack så väldans!

  Hihi, vilken kul bild! Och vad mysigt med påskfika. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: