Jeansen som jag tipsar om i dagens inspirationskollage har jag haft på mig idag. De är jättesköna och sitter som ett smäck. Jag gillar bootcut!

Den här söndagen blev en typisk hemmafixardag. Datorrum och kök är städat och det är någorlunda iordningplockat i vardagsrummet. Det är så skönt när det är städat. Synd att det blir stökigt på en gång. Barnen sprider leksaker i huset och jag är väldigt duktig på att lägga rentvätt på sängen och istället för att lägga in det i garderoben på kvällen hamnar det på golvet. Gissa om Rickard stör sig…

Eftermiddagen var solig och fin men nu har det snöat. Verkligen typiskt aprilväder. Hoppas den är borta imorgon. Om det är fint smiter jag ner till Stångån på rasten och fotar lite. Vad konstigt det känns att skriva så, har inte jobbat på över ett halv år…. Vissa tycker nog att jag är knäpp som börjar jobba redan men jag är väldigt glad åt att barnen har en pappa som vill vara hemma och närvarande. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så kul! Håller tummarna för er 😀

  2. avatar

    Amen visst var dom:)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: