En riktigt snygg lykta som jag gärna har i vardagsrummet i huset sen. Det är så roligt att kika på inredning och drömma sig bort. Både jag och Rickard är otåliga och vill börja packa nu, men det är långt kvar så det känns lite tidigt. Mycket används fortfarande.

Idag har jag roat mig med att tvätta ikapp, ibland blir det så mycket tvätt. Jag fick även lite inspiration till smycken så jag har knåpat ihop två armband och ett halsband. Har det vänt nu kanske…. Jag hoppas det iallafall.

Hoppas ni får en härlig fredagskväll!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åå vilken snygg lykta!

 2. avatar

  är ska det också tvättas. Så fort skiten är inkopplad bara =)

 3. avatar

  Sv: Hehe nej jag tror inte det. Jag skulle vilja se Coldplay bara för att de är grymma live men skulle nog valt Lady Gaga om jag väljer någon 😀

 4. avatar

  den är så fin 🙂

 5. avatar
  säger:

  Ja den var super god 🙂
  hoppas du får en fin helg 🙂

 6. avatar

  Aha, anade det 😉 fin fredag söta!

 7. avatar

  Fin lyckta!

 8. avatar

  Åhh den lyktan är otroligt fin :)) var kan man köpa den??

 9. avatar

  Vilken fin lykta! 🙂

  sv: jo, det är kul med bröllopsplanering fast om jag ska vara ärlig ska det bli ganska skönt när det är över också. 🙂

 10. avatar

  Lyktan är verkligen ljuvlig! Hade sådan lust att klicka hem den senast jag gjorde en beställning, men hade så mycket annat som var viktigare då så den får vänta.

 11. avatar

  Åhh så fin lykta! vill jag oxå ha. Så du tycker de?
  kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: