Rosa molntapet Färg och form

Ida vaknar flera gånger varje natt så till att börja med kommer hon inte ha eget rum utan fortsätta sova inne hos oss. Men sen när det är dags för eget rum skulle jag gärna ha de här rosa tapeterna hos henne. Den är så himla fin. Surfade runt lite igår och kollade tapeter och vilken djungel det är. Det finns hur mycket fint som helst och jag tror inte att jag skulle kunna välja. I ett av rummen är det en fondvägg med stora stjärnor på. Undrar om det kommer bli bråk mellan pojkarna vem som ska ha det rummet. Kanske slutar med att de delar rum. 🙂

Den här påsken kommer jag jobba med start idag, börjar två idag, heldag imorgon och på söndag slutar jag fyra. Jag har att göra med andra ord…. 🙂 Tråkigt väder är det, regnigt och grått men med lite tur blir det fint senare.

Hoppas ni får en härlig helg.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Dem tapeterna är supersöta 🙂 Har samma tyg fast i blått i gardiner till Lukas rum 🙂

 2. avatar

  Den där tapeten är så himla fin!

 3. avatar
  säger:

  svar: tack snälla du! 🙂

 4. avatar
  säger:

  Tack!!

  Glad påsk på dig 🙂

 5. avatar

  vilken fin! förstår att du föll för den:)

 6. avatar

  Hoppas du hinner med lite god mat och mys med kära med! =)
  Glad Påsk!

 7. avatar

  tack!
  va fin tapet!

 8. avatar

  Det där med att vakna varje natt kan ju ändras snabbt. Man hoppas ju iaf 😉

 9. avatar

  Tapeten är underbar kram Diana

Kommentera

%d bloggare gillar detta: