Fjärde augusti redan, Time flies. Jag har en lång jobbhelg framför mig nu och det är bara jag och Ida vakna. Hon ville inte somna om efter morgonvällingen. Det gör mig inget, får jag pussa lite på henne innan jag ska till jobbet. Hon vill också skriva på tangentbordet så just nu sitter hon på golvet och leker. Jag slutar fyra och om inget oförutsett inträffar så får vi besök i eftermiddag.
 
Vad ska ni göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Idag har det varit en lugn och skön semesterdag! Skönt med solen =)

 2. avatar

  Eller hur!? Älskar den. Hihi 🙂

 3. avatar

  Ha det så trevligt på jobbet 😉 Själva sitter vi i bilen och ska hälsa på lite familjemedlemmar. Ikväll blir det fiske och umgås med vänner 🙂
  Ha en bra dag!!
  Kram Lotte

 4. avatar

  Önskar dig en bra dag! Vi har regn som bäst, men nu ser det ut att klarna upp lite, så då skall vi gå ut på stan! Ha det bra!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: