Ida har fått vara med och bygga med lego. Men man får ha järnkoll så det inte slinker in i munnen. Så roligt att se att hon verkligen försöker få dit bitarna.
 
 

Idag ska jag till Mjölby och döma DM, jag har två matcher i p15 och f16. Det kommer bli riktigt kul. Det blir tomt på inlägg här idag men imorgon blir det mer uppdatering. Hörs då.
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  oj vad lego =)

  1. avatar

   Hihi, ja verkligen. Legot är från när jag och brorsan var barn. 🙂

 2. avatar

  Så roligt att se när de förstår och försöker.

  1. avatar

   Ja! Så roligt att se utvecklingen.

 3. avatar

  Hej! Du har kikat in hos mig, vad kul! Du kanske är lite för ung för att ha följt Dallas? Fniss!
  Legomängden i bild ser ut att vara många fler än vad mina barn hade!:)

  1. avatar

   Hihi, ja jag är nog det. 🙂

 4. avatar

  Tack =)
  Så skoj med Lego!!

 5. avatar

  Härlig med legobygge 🙂 kram Diana

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: