Vad kul det var att döma igår. Det gick riktigt bra. Det känns som att AD-biten är mer min grej. Första matchen regnade det bara men lagom till andra matchen så blev det strålande sol och varmt.
 
Efter matcherna åkte vi till Thomas och Emelie och åt smörgåstårta. Vad gott det var!  Vi satt ute och snackade och blev uppätna av myggen. Trots myggen en riktigt trevlig kväll.
 
Idag ska jag iväg och jobba. Tänkte ta cykeln men det regnar så det får bli bil istället. I eftermiddag kommer Samuel hem igen efter att ha varit iväg en helg.Det blir mysigt att få hem honom igen,
 
Hoppas ni får en bra dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: