25 mars 2023

Godmorgon

Idag lämnar vi vackra Idre för att åka och hälsa på mina mostrar i Hälsingland. Först ska jag och barnen hämta upp Rickard i Mora där han deltagit i Vasastafetten med hans brors elitlag. Så kul att han får vara med och springa där.
Nu ska jag få i mig lite frukost och röja i stugan samt väcka barnen. Ida vaknade vid halv sex så hon får ta en tupplur igen efter blöjbyte och en flaska välling. Får se när vi hörs igen. Antingen blir det en update när vi är hos mostrarna eller så kommer det en uppdatering först när jag kommer hem. Har massor med bilder att visa från Nipfjället och gårdagens utflykt som blev till Njupeskär, Sveriges högsta vattenfall.
 
Ha det bäst. 🙂

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: