Fotogenisk eller vad… Varenda gång jag ska ta en bild på mig till bloggen krävs det några stycken innan jag hittar någon jag gillar. Antingen blundar jag eller så gör jag andra konstiga miner.
 
Tänkte iallafall tipsa om jeansen som jag har på mig. De kommer från Only och kostar 299:-. De är jättesköna och har en riktigt snygg tvätt. Jag tog storlek large och de passar perfekt.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  å va snygga å bra pris !

  1. avatar

   Visst är dem. Jag är jättenöjd.

 2. avatar

  SV: Båda kommer från h&m i höst
  Get your point, brukar ligga på medeltalet 20-30 innan jag får till en bra bild, ibland ger min fotograf a.k.a mamma upp ibland.
  Men grymt bra tips, vilken butik köpte du de ifrån?

  1. avatar

   Nelly.com.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: