Vilken lång dag. Fast det var kul att jobba. Idag är en sån här dag när jag älskar mitt jobb extra mycket.  Äntligen sover Ida, hon har inte velat sova ikväll. Saknar mamma kanske. Eller jag vet inte. Skönt är det att hon sover. Ska också krypa ner snart, sitter nästan och sover.
 
 I trädgården har vi en liten kotte. Den visar sig ibland och ikväll var det de torra löven som var kalas. Jag har alltid gillat igelkottar. Minnen från när jag var liten och var hos farmor dyker upp. Vi brukade mata igelkottarna nedanför farmors balkong. Hon bodde högst upp men det hindrade oss inte från att mata med brödkanter. Vi tyckte det var så roligt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: