Jag har nu läst ut Niceville. Jag skriver bara två ord. LÄS DEN! Den är så bra och jag kunde inte släppa den. Alltid när jag läst ut en bra bok så blir jag lite ledsen för karaktärerna blir levande för mig och jag vill läsa mer om dem. Få veta hur det går för dem. De känns som vänner som man inte vill skilja sig från,
Boken rymmer många olika karaktärer och vissa av dem vill man bara strypa för att de är så vidriga. Men det finns också människor med hjärtan av guld.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Läste nyligen ut den med och håller med fullständigt om karaktärerna vill fortsätta läsa om dem och se vad som hände. Får nog se filmen med nu och hoppas att den inte gör en besviken.

 2. avatar

  inte läst boken men sett filmen, den var bra! har du sett filmen också?

 3. avatar

  Åh vad kul med lästips, kanske blir att ta med mig denna på semestern. 🙂

  1. avatar

   Gör det!

 4. avatar

  Jag har funderat på vilka Svenska böcker jag ska beställa härnäst så den får nog följa med i ordern 🙂

 5. avatar

  Tack för tipset- letar nya böcker att läsa!
  Kram
  BloggMamman

  1. avatar

   Varsågod. 🙂

 6. avatar

  Läser inte böcker så ofta, mest för att jag inte tar mig tid egntligen, blir sugen nu på att läsa boken du tipsar om. Kanske bra nu när vi åker till Turkiet i två veckor. Söt liten Ida ni har!
  Kram

  1. avatar

   Läs den! Du kommer inte ångra dig.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: