Idag börjar jag mitt nya liv med plugg. Planerna är att jag ska bli specialist inom avancerad omvårdnad och palliativ vård. Jag har kikat lite i böckerna som vi ska börja med och det känns inte som att det kommer bli så lätt. Men det räknade jag inte med heller. Utbildningen varar i två år och jag kommer samtidigt fortsätta jobba. Det kommer bli spännande att få ihop allt med barn, skola, jobb, fotboll och allt annat. 
 
Ha en toppendag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Lycka till med pluggandet! Modigt av dig att våga ta steget:)

 2. avatar

  Vad spännande att örja med studentlivet igen! Det brukar vara väldigt givande men ganska tufft emellanåt. Att bli specialist inom palliativ vård är otroligt betydelsefullt Kommer du att läsa på hel- eller halvfart?

 3. avatar

  Lycka till!

 4. avatar

  spännande! 🙂

 5. avatar

  Visst är den:) finns på hm

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: