Tog en liten frivillig bloggpaus. Sen sist har jag jobbat, sprungit 7,6 kilometer, cyklat 11 kilometer. Min mamma är hos mig och har sovit över (pappa och brorsan är i New york) och igår kväll tog vi en mammadotterkväll och tittade på ”Dagboken, jag sökte dig och fann mitt hjärta”. Den är ju så bra.
 
Jag fick ett väldigt trevligt samtal igår från en kvinna som ville att jag skulle komma och sälja smycken på deras marknad. Jättegärna sa jag. Vad kul det ska bli. Jag behöver fylla på lagret med smycken så det kommer jag fylla dagarna med ett tag framöver. 
 
Ida hade en natt igen nu när hon hade svårt att sova så idag är jag inte så värst piggelin, men solen skiner så jag piggnar nog till.
 
Planer idag: träffa bebis, springa tempoträning eller intervaller (jag vill ha mer fart i benen) och umgås med min kära mamma och barnen.
 
Ha det toppen!
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Har precis kommit igång att jogga igen,också.
  Vad kul med samtalet, lycka till!

 2. avatar

  Åh, va roligt att du ska stå på marknad och sälja dina smycken 🙂 Du gör verkligen Jättefina smycken!!
  Ha en underbar dag och lycka till med träningen! Här blir det att springa milen.
  Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: