Jag har inte haft tid med datorn. Idag var det en lång dag på jobbet. Det gick så bra idag när jag och mamma sjöng. Det var uppskattat och vi fick mycket beröm. Jag vill göra det fler gånger. Kanske börja i en kör igen. Det vore kul.
 
Imorgon ska vi göra julgodis, griljera skinkan och städa. Det blir verkligen en fullspäckad dag. Vid fem ska även Samuel hämtas. Det kommer bli en toppendag!
 
 
När julhelgen är slut kommer jag lägga ut dessa smycken i webshopen och även fixa en ordentlig mellandagsrea. www.hannadesign.se
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Stränga regler för å kommentera 😉 😉
  Åh den första bilden var asfin! Hoppas du har haft en bra dan före doppardan och får en supergod jul! Kraaaaam <3

 2. avatar

  GOD JUL!
  Kram Annika

 3. avatar

  Tittar in för att önska dej en riktig GOD JUL!
  Kram kram
  Bia

 4. avatar

  Skulle oxå kunna tänka mig att börja i en kör, tror det skulle vara kanonskoj

  1. avatar

   Det är riktigt roligt. Har varit med i kör förut och saknar det ibland.

 5. avatar

  Vart jobbar du ? 🙂

 6. avatar

  Tänkte bara kika in & önska er en God Jul <3

  1. avatar

   God Jul!

 7. avatar

  Fina smycken, roligt att se.
  Svar: Tack för din kommentar!
  Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: