Hej mina vänner. Det verkar inte vara många som haft tid att sitta vid datorn idag. Jag har inte haft det, fullt ös från morgon till kväll med bakning, städning och julklappsinslagning men nu är äntligen alla julförberedelser klara. Snön vräker ner och nästan alla fotspår i trädgården är översnöade. Så mysigt med en vit jul!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ha en riktigt GOD JUL!
  Kram Anna

  1. avatar

   Tack detsamma!

 2. avatar

  Näee det är sant, man har ej suttit vid datorn idag, varit så mycket annat, men ett blogginlägg plus kalendern då har man hunnit med hehe

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: