7 december 2023

Fredag

 
Idag har vi firat Samuels födelsedag. Det blev uppskjutet eftersom jag jobbade i onsdags och Samuel skulle iväg till sin biopappa. Vi gav Samuel pengar så han själv kunde se ut vad han ville ha och det blev ett långt besök på Toys ´r´us. Man måste ju se först vad det finns. 🙂 När vi kom hem sprang jag en runda, har inte tränat på en vecka så det var verkligen dags igen. Efter träningen åt vi mat som Samuel önskat: hamburgare och pommes frites och vienetta till efterrätt. Vi har även spelat plockepinn och lekt med hans nya leksaker.
 
En mysig fredag helt enkelt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fredag

  1. Vilken mysig födelsedag 🙂 Tack nu mår jag bra från min förkylning och jag hann till och med bli frisk innan julafton vilket var väldigt skönt! Hoppas du haft en fin jul kram!

Lämna ett svar

%d