5 december 2023

Lite väl tidigt

 
Den sista chokladpralinen är knappt uppäten och redan dimper vårkatalogen från HM ner i brevlådan. Jag har lite svårt att bli inspirerad av vårmode när det är minusgrader och snö utanför fönstret. De kan ju vänta till januari iallafall. 🙂 Vad tycker ni?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Lite väl tidigt

  1. Ja det har jag oxå! Iofs ska vi utomlands ganska snart men iaf. Det värsta är ju att folk handlar så tidigt så när jag tycker att det är dags kan mycket vara slut.

  2. Jag håller med! Man tittar och hittar en massa fint men det känns så himla tråkigt och onödigt att köpa redan nu. Då får det ligga i garderoben några månader. Och jag tycker inte det känns särskilt kul att plocka fram sen.. Haha samtidit vill man inte att allt ska ta slut!!

  3. Ja allt är lite överdrivet när det gäller kataloger må jag säga!!! Man sitter och fryser och har öppnat sista julklappen, och ner dimper vårkatalogen med kvinnorna klädda i enbart linne och shorts… Snacka om olika världar!!!

  4. Åh, den kom i lådan hos mig idag, men inte hunnit kika då jag glömde bort det mitt i allt annat, tack för påminnelsen!

  5. Min ligger oöppnad och skräpar på köksbordet.
    Jag har då ingen inspiration att börja titta på sommarkläder än på 2 månader!

  6. Fick min idag också.. kunde väntat ett tag tycker jag. Tar väl flera veckor innan man får beställningen om man skulle köpa något.
    Tack! Har haft det jättemysigt. Ni med hoppas jag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: