Bland nyheterna i min webshop finns dessa halsband. Min favorit är det högra.
 
Idag ska det tydligen töa, jag hoppas att de har fel för jag vill att snön ligger ett tag till. Å andra sidan blir det lite mer behagligt ute, vill åka pulka med barnen. På grund av att det varit över 10 minus i några dagar har jag inte velat gå ut…
 
Igår fick jag mail om resultatet på examinationen i kommunikation. Jag fick VG på det skriftliga och G på det muntliga, slutbetyget blev VG. Jag är så nöjd! Nu hoppas jag på att det gick lika bra på etiken.
 
Planer idag: avslutning på simskolan med Alexander och efter det ska vi åka hem till mina föräldrar. Rickard har jobbat natt och han behöver sova.
 
Hoppas ni får en toppendag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jättefina halsband!

 2. avatar

  Hej!
  Så fina halsband, jag gillar dem båda, precis i min smak :).
  Vi ska få tö här imorgon men jag hoppas att det blir minusgrader snabbt igen, nu vill jag verkligen ha snön kvar!
  Ha det gott! /Jennifer

 3. avatar

  så fina smycken!

 4. avatar

  Grattis till slutbetyget!
  Vilka fina smycken, det högra var verkligen jättefint 🙂

 5. avatar

  SV: tack 😀

 6. avatar

  jäääätefina är dom verkligen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: