Burr vad kallt det är idag. Imorse var det 15 minusgrader. Vi har iallafall varit iväg till stan och handlat några julklappar, ljus på IKEA, vinterskor till barnen och lite annat. När Samuel kommer hem från skolan ska vi dra fram julpyntet. Vi har bestämt att skippa julgranen i år. Med en liten Ida går det inte. Hon kommer riva ner julgranen flera gånger varje dag.
 
På onsdag är det examinationen och jag har nu bestämt mig för att lägga böckerna åt sidan. Jag stressar bara upp mig själv och det jag inte kan redan känns det som att det är för kort tid att plugga in. Det får bära eller brista och jag hoppas givetvis att det bär. Mycket är så logiskt, bara det att man istället fått ord på det.
 
Vad ska ni göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så spääande att läas om vad du pysslar med:-)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 2. avatar

  Vi har också haft kallt idag. Runt 14 grader. Burr… det kändes som 25. Man är ju inte van kylan än 😉
  Kram

 3. avatar

  Å med denna kyla tycker jag vi är värda lite snö! 😉

 4. avatar

  Man hittar alltid något man "behöver" på Ikea 🙂

 5. avatar
  Anonym säger:

  Ni ligger lite i lä när det kommer till kyla.. 😉
  Mysigt med massa ljus, köpte lite nya jag oxå idag 🙂
  SV: Tack ^^,

 6. avatar
  livet säger:

  rätt tänkt, koppla av och njut av julpyssel istället
  Går säkert bra på Onsdag ändå

 7. avatar

  Vad kul att kika in hos dig!
  Fina smycken du gör 🙂
  Vad skönt med en barr fri jul…de brukar man ju jaga in i halva sommaren?!
  Ha en fin vecka,
  Sussi

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: