På vägen hem från jobbet passade jag på att fota lite. Det är så otroligt vackert ute.
 
Jag har haft två riktigt bra dagar på jobbet, jag har fått mycket gjort och känner mig verkligen uppskattad av kollegor och boende. Idag blev jag påmind om varför jag har valt det här yrket, det ger mig så mycket! Lycka att se glädje och uppskattning. Att det inte krävs avancerade saker för att göra en annan människa glad, ge livet lite mer mening.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gud vad vackert! Och jag förstår hur du menar med det där arbetet. Känner likadant =)

 2. avatar

  härligt att höra, roligt när man blir uppskattad på jobbet! jätte fina bilder också 🙂

 3. avatar

  Vilka fantastiskt vackra bilder!

 4. avatar

  Fantastiska bilder på vårt fina vinterväder!

 5. avatar

  Hej! Kul att du tittade in hos mig! Tack så mkt för sin kommentar! Har fått en systemkamera så jag tränar och tar bilder hela tiden:) tack! Fina vinter bilder du har med!/Johanna

 6. avatar

  TACK DU 😀 fina bilder själv 😀

 7. avatar

  Vacker 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: