Årets kortaste månad är nu här. Idag var planerna mammafika men det har blivit inställt så en del hemmapill blir det istället. Ida ligger just nu och sover så jag passar på att blogga lite. Jag är extremt uttråkad och borde sätta händerna i något. Pärlorna kanske och en film samtidigt. Eller städa. Känns inte som att jag gör så mycket annat nu för tiden än att städa och vara med barnen. En naturlig följd av att vara föräldraledig…. 

Jag vill rensa/kasta/sälja en massa saker. Tycker det är alldeles för mycket här nu och källaren ska vi inte tala om… Ska nog boka mamma att passa barnen en dag så man kan göra en riktig rensning.

Vad har ni för onsdagsplaner?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hehe, jag fattar grejen:-) Jag har ju "bara" ett barn men jag tycker att det är disk, tvätt och plock samt en kopp kaffe lite här och där som är melodin om dagarna. Ganska trivsamt oftast och jag får påminna mig ofta om att jag är just FÖRÄLDRAledig när jag tycker att jag aldrig hinner göra nåt ordentligt/bli klar med nåt. Så tacksam för att jag är född i Sverige och får detta privilegium! Lätt att glömma ibland. Men visst är livet gött:-)!

  Kul förresten att du också gillar lampskärmarna. Nu är de uppe!

  Kram!

 2. avatar

  Här var man på öppna förskolan idag! Ganska roligt. 🙂 Har ni något sådant där ni bor? Uppskattat att det finns i alla fall! Speciellt eftersom man lätt blir fast hemma hela dagarna annars. :/

 3. avatar

  Tack, desamma! Hurr gammal är din lilla sessa? fina grejer du gör också 🙂 Kram Felicia

 4. avatar

  Vilken söt bild!

  Sv: åh tack snälla!

 5. avatar

  Hehe, vilken förvånad min hon får när kameran tittar fram 🙂 Härligt att höra att du säger att de sista 100 dagarna går fortare än de 100 första. Låter bra det!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: