Mitt första år Elsa Beskow
Min babybok, de första fem åren i mitt liv

Det börjar bli dags att fixa en babybok till Ida där jag kan fylla i allt jag vill minnas om hennes första år. Dock så tycker jag det är så svårt att välja för det finns en uppsjö av dem. För ett tag sedan hittade jag en så fin bok men nackdelen med den var att de hade satt in bilder på främmande bebisar. Det var riktigt fina bilder men i barnens böcker ska ju fokuset ligga på barnen och inte andras ungar. Det var synd för den var jättefin.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Meen vad skumt… klart man inte vill ha nån annans barn i sin bok 😉 och ja, det Är verkligen svårt för det finns huuur många som helst ju!

  2. avatar

    jag har en babybok men kan inte fylla i allt för jag redan börjat glömma :p man ska ju fylla i exakta datum på första skrattet, när de vände sig, greppade något etc. supersvårt att komma ihåg om man inte fyller i direkt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: