Jag gissade alldeles fel på längd och vikt på Ida. Hon är 63 cm lång och väger 6920 gram. Kikade av ren nyfikenhet hur stora pojkarna var i samma ålder och Samuel vägde 5560 och var 62 cm lång. Alexander vägde 7660 gram och var 62 cm lång. Lite kul att se hur det skiljer sig. Ida gillade inte att få sprutorna. Hon blev hysteriskt ledsen men det gick över efter någon minut. Men sur var hon allt en stund.

Jag gick till Ica för att köpa ersättning direkt efter besöket och Ida blev helt hysteriskt ledsen. Givetvis var det kö. Jag tänkte inte alls på det men en tant bakom mig tyckte att det var givet att jag skulle få gå före (jag hade bara ersättningen och de före i kön hade betydligt fler varor.) Hur hade ni gjort, släppt före eller låtsats som att det regnade?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  då har hon gått om liam som väger 6300g 🙂

 2. avatar

  oj sicken stor tjej 😀 Jag ska till bvc i morgon och det ska bli himla spännande.. förutom sprutorna då :((

 3. avatar

  Härlig tant! Tyvärr finns det så få av dem.

 4. avatar

  Söt bild =)

 5. avatar

  Ja, det verkar vara en bra sida! Fast jag försöker hålla hårt i plånboken..men det går sådär 😉 Shoppa till barnen är ju så kul, hihi.

  Jag hade helt klart låtit dig gå före. Men det gör jag om jag har massor med varor och jag ser att den bakom bara har en grej, oavsett om de har ett ledset barn med sig eller inte. Men jag tror på att behandla andra som man själv vill bli behandlad.

 6. avatar

  Jag brukar alltid släppa före ifall någon bara har några varor och jag har storhandlat.

 7. avatar

  Svar: Visst är dom. Dom finns att köpa på Maxi. 🙂

 8. avatar

  Självklart släppt före 🙂 känns skönt att det fortfarande finns folk som inte tänker på sig själva!

  Vad roligt att de vart så olika barnen 🙂 ska bli kul å se, vi ska på 18veckors koll imorn 🙂 jag har nog också gissat fel här hemma haha

 9. avatar

  Vad hon växer den lilla gumman:)

  Jag hade absolut släppt före i kön, speciellt när man har ett gråtande barn med sig. Fram för mer vänlighet i vardagen.

 10. avatar

  Tack så mycket! Allt bra med er? Vad fina de är tillsammans.

 11. avatar
  Kikan säger:

  Tack fina du! Vi är jättenöjda. Kram Kikan

 12. avatar

  sv; tack! 😀
  Hoppas du haft en bra start på veckan! 🙂

 13. avatar

  Sv: Det är supergott!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: