29 november 2023

Candy

Jag gjorde ett armband  igår av pärlorna jag visade. Ingen vidare bild men att jag väljer den här är för att på den här bilden så ser pärlorna ut som de gör i verkligheten.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Candy

  1. Vad fint!

    Jag tappade bort din blogg här ett tag men nu ser jag du fick en lite flicka 🙂 gud vad roligt! Har faktiskt tänkt på dig men jag hade glömt vad bloggen hette!
    Natti & kramar till er

  2. Hej Hanna! Fann din blogg via din kommentar i min blogg. "Usch! för magsjuka". Ja, det är verkligen gräsligt. När jag hör att någon har magsjuka i närheten, känns det som jag får det innan meningen är avslutad :). När mina barn var små hände det ju någon gång per år – tämligen skonad nu. Med ett litet barnbarn – nu 1 år, dags igen. Du som har tre småttingar vet väl vad det innebär med magsjukor, förkylningar etc. Ha en fin helg.
    Tack för din kommentar. /Mia

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: