avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  vad fint 🙂
  Och tack!
  Kram

 2. avatar

  Vilket fint armband! 🙂
  Duktig du är!

 3. avatar

  Det ser ut som ett riktigt godisarmband! 🙂 Jättefint!

  Sv: Ja, det var jättemysigt, gillar att gå på dop 🙂

 4. avatar

  Vad fint!

  Jag tappade bort din blogg här ett tag men nu ser jag du fick en lite flicka 🙂 gud vad roligt! Har faktiskt tänkt på dig men jag hade glömt vad bloggen hette!
  Natti & kramar till er

 5. avatar

  va fint!:D

 6. avatar

  sv: Tack så mycket 🙂 ja jag känner mig ganska nöjd. Några småsaker kvar bara 🙂

 7. avatar

  Åhhh vilket vårigt armband.

 8. avatar

  SV
  Tack söta 😀 De är så svårt att se skillnaden själv 😀

 9. avatar

  Hej på Dig! 🙂
  Kikar in och Önskar Dig en Jättemysig helg 😀

 10. avatar

  Hej Hanna! Fann din blogg via din kommentar i min blogg. "Usch! för magsjuka". Ja, det är verkligen gräsligt. När jag hör att någon har magsjuka i närheten, känns det som jag får det innan meningen är avslutad :). När mina barn var små hände det ju någon gång per år – tämligen skonad nu. Med ett litet barnbarn – nu 1 år, dags igen. Du som har tre småttingar vet väl vad det innebär med magsjukor, förkylningar etc. Ha en fin helg.
  Tack för din kommentar. /Mia

Kommentera

%d bloggare gillar detta: