2 oktober 2023

Denim

Att bara handla det man tycker är fint är ingen bra idé. Det har resulterat i en hel hög med fina bodysar men som inte passar ihop med det Ida har i byxväg. De här jeansen från Lindex vill jag klämma och känna på. De ser riktigt fina ut och passar ihop med det andra som Ida har.

Idag har vi haft besök av kusinerna. Den minsta är bara tre veckor och åh så gullig. Ida känns verkligen som en jättebebis och tänk att hon också har varit så liten. Jag satt med honom en lång stund och gav honom mat. Hjärtat smälter verkligen för de små. Farmor kom också en stund och hon testade att ge Ida flaska. Det gick hur bra som helst. Det har verkligen tvärvänt. Det känns som att en stor sten fallit från mina axlar. Tänk så bra saker och ting har löst sig.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Denim

  1. De jeansen har Viggo. De är bra för de är så mjuka så bra på dagis men här hemma används de faktiskt inte så mycket. kram

  2. Tack så mycket! Min "kreation" får mig glad, ser lite sådär härligt lyxigt ut 🙂

    Såna modeller på jeans till småbarn är perfekta; vi kör alltid på jeans/byxor med mudd åt våran lille!! Snyggt, men samtidigt bekvämt 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: