Bönplanta Ellos
Ljus
Löpare
Ljusfat
Gardiner Ellos
Bokstäver Ellos

Jag har så mycket vårkänslor i kroppen nu och jag vill ha in ljus i hemmet. Nya gardiner i köket, nya blockljus till vardagsrummet och nya gröna växter.

I hallen vill jag ha ett hyllplan med bokstäverna och några värmeljus. Högst opraktiskt dock för hallen brukar vi spela fotboll och det går hett till. Risken är stor att vi har hyllan på golvet istället….

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  hos ej går det altid hett till med både fotboll o bandy men ja har soom du bokstäver hylla ljus överallt 🙂 De leker ju o då händer det olyckor m e inte hela världen =)

 2. avatar

  Ja in med våren och alla härliga vårsaker nu! 🙂 kram

 3. avatar

  Åh, de där färgerna ska jag duka ett bord med på torsdag! 🙂

 4. avatar

  Hehe, önska kan man ju alltid 😀

 5. avatar

  fina:D

 6. avatar

  fina saker till hemmet 🙂

 7. avatar

  Sv: à fy för sådana här dagar:(

  Tänk vad lite färg kan glädje tillvaron:))

 8. avatar

  åh vilken underbar gardin!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: