Printscreen sportgymbutiken.se

Fick en fråga angående vilken typ av löpband vi har. Detta ovan (gick ej att direktlänka) är ungefär likadant som vårt. Det fungerar klockrent för vårt behov och riktigt bra i lägenhet.

Vill du kunna ta ut ditt löpsteg är det viktiga längden på bandet, men steglängden blir kortare på löpbandet oavsett storlek jämfört med utomhus. Kolla in sportgymbutikens utbud. De har bra alternativ till bra priser.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Tack för informationen!!! Kan verkligen behövas i vinterslasket!!Kram

 2. avatar

  Perfekt med löpband, man kan träna när man vill 🙂 kram

 3. avatar

  Ja ibland har man allt tid att lyxa til det hihi 🙂 Kul att du kikade in! Du får gärna tipsa om bra mattips eller matbloggar om du hittar något 🙂
  KRAM PÅ ALLA <3s dag!!

 4. avatar

  Svar:
  Ja, hon har ju inte gjort någon ny musik på länge, men den hon har gjort under livet är fenomenal 🙂

 5. avatar

  sv: Tack så mycket. Byxorna är jätte sköna! Jag skulle vilja ha en crosstrainer då jag redan promenerar flera kilometer varje dag. Har du provat en sån?

 6. avatar

  Nu längtar jag efter att jogga på bar mark!! Så fin den vita tunikan är, själv har jag den i svart! Ha en fin vecka! Kram Lotta

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: