Godmorgon! Vad härligt att det är fredag. Den här helgen har jag Samuel hemma, så härligt. Ikväll har han önskat att få se på ”She´s the man”. Jag älskar den filmen. Poppar nog en stor kastrull popcorn till och äter kladdkakemuffins som jag bakat nu på morgonen.

Igår tog jag en promenad med E. Vi promenerade runt Stångån och Ida var vaken nästan hela tiden. Inte ett ljud sa hon. När vi kom hem så åt jag mat och sen stack vi till Busfabriken ett par timmar. Ska ni åka dit, åk en vardag eftermiddag för då är det nästan inget folk alls. Ida fick sitta i bollhavet men än är hon för liten för att uppskatta det.

Mamma och Marcus kom också. Vi pratade genus, tittade på hockey och så var jag och mamma i källaren och letade fram kläder som jag hade som bebis. Vill ni se?

Planer idag: vi får besök på förmiddagen, bilen ska in till verkstan på grund av varningslampan. Nu har den lyst till och från ett tag och det känns bättre att kolla en gång för mycket än tvärtom.

Hoppas ni får en härlig fredag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag ska ta och baka kladdkakecupcakes i helgen 😀 kladdkakemuffins är ju sååå gott 😀

  sv: tack finis 🙂

 2. avatar

  Hoppas ni får en underbar fredag!
  Kram kram

 3. avatar

  åh 1000tack<3333

 4. avatar

  Det är så mysigt när man hittar sina egna gamla babykläder 🙂 Vi hittade en hel del kul på vinden hemma hos mina föräldrar när vi röjde där! Klart vi vill se dem! Ha en bra helg! Kram

 5. avatar

  det är så kul med kläder osm man själv hade som barn. Viktoria använder lite av det jag hade. så mysigt

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: