Tänk när man kan ta promenader ute i skogen och plocka svamp!

Det blev ytterligare en natt med dålig sömn. I natt kom båda pojkarna in till oss så från halv fyra har jag legat i soffan. Sov tills Ida tyckte det var morgon halv fem. Hon ligger nu här bredvid mig i soffan och kvittrar. Skönt att hon är glad iallafall. 🙂

Vad härligt att det är fredag igen. Rickard har en lång jobbhelg framför sig så vi körde godis och mys igår istället. Ibland är det så fruktansvärt gott med lösgodis. Igår var en sån kväll. Dumle, nappar, skumkantareller… Mums!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Här fanns det fortfarande svamp att plocka i början av december. 😉 Jaa det är skönt att det snart är dax men liten får gärna vänta tills jag vet om jag måste snittas.

 2. avatar

  Åhh, svampplockning. Gud vad jag längtar tills det är säsong igen. Tur man har hela frysen full efter senaste hösten. 🙂

  SV: Tack! Jo, det känns otroligt stort att ha två små i magen. 🙂

 3. avatar

  svar: Tack, vad roligt att höra! 😀

 4. avatar

  Ja, håller med om att lösgodis är gott 🙂

 5. avatar

  Åhh, tack så mycket! 🙂

 6. avatar

  jobbigt med sånna nätter!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: