29 november 2023

Godmorgon

Söndag idag och det har har kommit massor med snö under natten. Hoppas inte att vintern blir långvarig. Nu vill jag ha vår och sommarkläder. Idag är jag inte lika trött som igår. Ida har bara vaknat en gång och pojkarna har sovit hela natten i sina sängar.

Planer idag: jag och barnen åker till mina föräldrar och är där några timmar. Rickard jobbar heldag och jag har ingen lust att vara hemma själv så länge. Det är även simskola för Alexander ikväll.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Vi har också fått mycket snö här i Lund, men det är i alla fall inte så kallt längre! Jag längtar också till värme och vårkläder nu! kram

  2. Jag blev lite paff när jag vaknade och det snöar för fulla muggar 😉 Bara att klä på sig och ut med hunden.
    Ha en bra dag
    Kram Lotte

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: