Lyckades fånga ett riktigt leende igår. Om ni undrar varför hon är så blank i ansiktet så är det för att hon är en riktig torris och jag smorde in med barnolja. Får se om det hjälper, annars får jag ta till nåt annat.

Gårdagen var jättemysig. Först åkte jag och Ida till en kompis, pratade massor om barn och så bjöds det på tacopaj. Riktigt gott och det var supermysigt. Väl hemma igen blev det kurragömma med pojkarna, hopprepshoppande och mys.

Dagens planer är småbarnsmusik och innan dess ska jag tvätta några maskiner tvätt. Det är inte klokt vad tvätt det blir hela tiden. På eftermiddagen har jag inga särskilda planer, det blir som igår.

Hoppas ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Men så underbart söt..

 2. avatar

  Så himla himla fin tjej! Man får ju hjärtsnörp av de där leendena:-)

  Kram på er!

 3. avatar

  Vad söt 🙂

 4. avatar

  Söta tjejen:)vilket leende:)

 5. avatar

  Lik storebror 🙂

 6. avatar

  Vilket härligt leende! Värmer ända in i själen.

 7. avatar

  Vilken liten sötnos!

  Ja jag har några småjobb nu, men det skulle vara superskönt att ha ett 8-17jobb att utgå ifrån, så mycket lättare att leva då…

 8. avatar

  Så söt.

 9. avatar

  ÅH, vad söt hon är! Underbart med bebisleende:)

 10. avatar

  tack:)

  åh vilken sötnos 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: