avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fint!

 2. avatar

  Gillade byxorna o pumpsen! =)

 3. avatar

  Tack snälla du 🙂
  Hoppas du haft en bra helg! Kram

 4. avatar

  Riktigt snygga byxor!

 5. avatar

  Åh, vårkläder! Längtar tills man slipper alla tjocka kläder, men som läget är nu så ser det ju ut och dröja… :/ ha en fin söndag!

 6. avatar

  Va fint! Gillar verkligen ringen! Byxorna va lika de jag köpte på gina, kanonsnygga! 🙂
  Hoppas du haft en trevlig helg! 🙂

  Kram

 7. avatar

  Den där ringarna är så fina!

 8. avatar

  Snyggt till våren! 🙂

 9. avatar

  tack snälla 🙂

 10. avatar

  SV: Ja vist är de jätte söta! Ska absolut inskaffa mig dem åt mig och min kära! (: Ringen ovan är lite CK -inspirerad. Väldigt fin. Har ett CK-armband i samma stuk, fast de står Calvin Klein Jeans på de, Sjukt snyggt. (:

 11. avatar

  Snyggt! Älskade jeansen!

 12. avatar

  Snyggt! 🙂

 13. avatar

  Sv:Ja man kan undra. Fast jag tror att de medvetet tar med några riktigt bra, halvbra, superdåliga (fast med kända ansikten) och i alla olika genre för att det ska finnas nåt för alla. Men vissa är ju rena skämt och borde verkligen inte få komma med! 🙂

 14. avatar

  tack:)
  åh så vårigt!

 15. avatar

  Gillar ringen!
  Kram

 16. avatar

  Åh så snyggt, älskar pumpsen! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: