Gårdagens träning gick riktigt bra. Körde uppvärmning i nio minuter, därefter blev det intervaller i 15 km/h. Jag körde i 30 sekunder med 1 minuts vila. Mitt mål var 10 men körde 15 istället. Det kändes riktigt bra. Det var en domarkollega som inte trodde på mig i våras om att jag skulle vara i form igen till löptestet. Gårdagens träningspass bevisar motsatsen. Härligt!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Herre vad duktig du är!
  Heja dig!

 2. avatar

  Vad duktig du är som har kommit igen så snabbt! Bra kämpat:)

  Det är inte alltid lätt att hitta inspiration och nytänkande att få till det med olika smycken. Nu är det vä inte så lätt för dig att hinna med heller.

 3. avatar

  duktig du e!

 4. avatar

  Ja det var gott, men inte riktigt lika gott som det ser ut =) Mycket kokossmak 🙂
  Testa du =)

 5. avatar

  Svar: Hej och tack så mycket Hanna 🙂 Är dålig på att svara på kommentarer och du som skriver rätt ofta skämmes

  Är lite inne i bebisbubblan nu 😉 Ja du vet ju hur det är.

  Hoppas ni har en fin och solig lördag! Här har vi nästan 10 grader och det känns ju allt annat än skit haha.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: