Godmorgon! Vilken mysig avslutning vi hade på den här helgen. När Samuel kom hem vid halv sex så bakade vi kladdkaka och chokladbollar att ha till filmen som började halv åtta: snuten i varuhuset. En charmig film om en väktare som drömmer om att bli polis…

Nu är det måndag igen och ny vecka. Ute är det strålande sol och 15 minus. Blir det mildare senare blir det nog en promenad. Det vore härligt. Stackars lilla Ida är fortfarande förkyld så det blev inte många timmars sömn i natt heller. Hoppas den går över snart.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken vacker vinterbild!
  Hoppas hon kryar på sig snart!
  Mysigt med lite söndagsbak i familjen.

 2. avatar

  Åh vilken vacker vinterbild!

 3. avatar

  Oj, vilket fint snölandskap ni har.. även om jag är trött på kylan nu! Ha en bra vecka! Kram

 4. avatar

  sv:ja, verkligen:) Kul att veta att de gillar mina bilder:D

  Härlig vinterbild:)

 5. avatar

  Mysigt med film och gott till.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: