En väldigt liten Alexander. Hösten 2008.

Idag har jag inte haft någon lust till att blogga alls. Har varit så trött, det var en jobbig kväll igår och natten ska vi inte prata om. Ida är jätteförkyld och igår kväll skrek hon konstant i två timmar. Natten var inte så mycket bättre. Jag hoppas på en bättre morgondag helt enkelt.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fiin blogg:)(L)

 2. avatar

  Fin blogg! 😀

 3. avatar

  Mysig blogg! Måste absolut testa dina tekakor, dom såg riktigt goda ut 🙂

 4. avatar

  Fin blogg!

 5. avatar

  Tack! 🙂

 6. avatar

  Tack så mycket! 🙂 Det där såg mysigt ut! 🙂

 7. avatar

  svar: ja jätte kul verkligen 😀

 8. avatar

  sv: tack för den gulliga kommentaren ! :))

 9. avatar

  Ja jag tycker det kan vara en tankeställare att fråga sig själv om man lever det liv man vill leva.
  och om, hur man skulle vilja leva det.
  man lever ju bara en gång, så då är det tråkigt om man bara gör det alla andra förväntas av en, istället för att göra det man själv vill 🙂

  hoppas du har en fin helg!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: