Godmorgon! Då var det måndag igen oc elgen svischade förbi, som vanligt. Igår tränade jag utomhus, körde ett gäng snabba ruscher. Nästa helg har jag min första match, Det har konnit till två damdomare til klubben så på den matchem blir vi en damtrio. Det blir skoj, har känt mig alldeles för ensam i klubben förut.

På eftermiddagen så åkte jag oc barnen hem till mina föräldrar och därefter blev det vidarefärd till sporthallen och innebandy, Det var rätt skoj, satt och störde mig på bortaklacken som bara fokuserade på att gnälla på domarna. Så larvigt, som om det hjälper.

Idag ska vi till BVC och väga och mäta Ida, Hon ska även vaccineras. Jag gissar på att hon väger runt 7350 gram och är 64 cm. Grabbarna har sportlov, får se vad de är sugna på att göra.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  sv: Tack så mycket!

  Måste säga att du har väldigt fina ungar du också! Och ida är ju inte mycket äldre än Sebbe men han är ju så liten jämfört med henne :O Ni har inte jättar i familjen? haha 🙂

 2. avatar

  Tack, det kommer bli jätte fint 🙂
  Oj vad tiden går fort, redan tre månader!!

  Hoppas att ni har haft en fin helg.
  Kramar

 3. avatar

  Sv. Kul att du lämnade en kommentar 🙂 Babysim är jätteroligt så det kan jag starkt rekommendera 🙂

 4. avatar

  Åh, jag hoppas ni år en riktigt härlig sportlovs dag och att lilla fröken växer och frodas som hon ska 🙂 KRAM

 5. avatar

  Eller hur är det.. De är mina, min första dag i mitt liv 🙂 Ha en toppen dag!

 6. avatar

  Åh men tack tack snälla du! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: