29 november 2023

Måndag

Godmorgon! Då var det måndag igen oc elgen svischade förbi, som vanligt. Igår tränade jag utomhus, körde ett gäng snabba ruscher. Nästa helg har jag min första match, Det har konnit till två damdomare til klubben så på den matchem blir vi en damtrio. Det blir skoj, har känt mig alldeles för ensam i klubben förut.

På eftermiddagen så åkte jag oc barnen hem till mina föräldrar och därefter blev det vidarefärd till sporthallen och innebandy, Det var rätt skoj, satt och störde mig på bortaklacken som bara fokuserade på att gnälla på domarna. Så larvigt, som om det hjälper.

Idag ska vi till BVC och väga och mäta Ida, Hon ska även vaccineras. Jag gissar på att hon väger runt 7350 gram och är 64 cm. Grabbarna har sportlov, får se vad de är sugna på att göra.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Måndag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: