Ikväll har brorsan varit här, Vi har tränat lite, ätit pizza och tittat på melodifestivalen. Mina tankar:

Charlotte – Typisk schlager vad gäller scenkläder. Glitter, glamour och rosa…
Hanna Lindblad – 80-tal och neon. Jag gillar’t. you gimme gimme Goosebumps… Synd att den inte gick vidare.
Danny – Pojkband a la 90-tal.
Lisa Miskowsky – Jag har alltid gillat henne, men frågan är om den egentligen är för lugn för Eurovision. Det gick inte så bra för Anna Bergendal. Å andra sidan vann Ryssland för några år sedan med en ballad så omöjligt är det ju inte. Men först ska den vinna i Globen.

Alla andra bidrag var alldeles för intetsägande. Om det var de bästa låtarna, hur lät då de låtarna som inte gick vidare till deltävlingarna undrar jag… Men fy så svenska folket röstade, eller jag ska inte gnälla egentligen för jag röstade inte på mina favoriter men Lotta Engberg och Christer Sjögren till andra chansen. Blää!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Svar: Tack snälla du 🙂

 2. avatar

  s: åh! visst är det? love it

 3. avatar

  sv: tack!

 4. avatar

  Jag missade alltihop, men det får kanske blir reprisen 🙂

 5. avatar

  Melodifestivalen blir sämre för varje år!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: