Ida har fått en ny sängmobil. Den som både Samuel och Alexander har haft drog sin sista suck häromdagen. Vi köpte först en annan men konstaterade när vi monterat den på sängen att den är värdelös. Vad är det för mening med att ha en massa nallar om mobilen ändå inte är över sängen. Så Rickard åkte till Toys´r´us ikväll och köpte denna från Fisherprice, samma märke som den innan men betydligt nyare modell.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tack! och det samma, en sån liten goding! :))

 2. avatar

  Hoppas att den andra går att lämna tillbaka. Fasen vad irriterande. Finns ju ingen vits med den om ungen inte kan se nallarna.
  Kram!

 3. avatar

  sv: tack snälla du !

 4. avatar

  gott var det rätta ordet 😀
  nawww dullig bebis!!

 5. avatar

  Svar: Tack tack 🙂

 6. avatar

  åååh vilka ögon, det tyckte hon var kul 🙂

 7. avatar

  söt 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: