Gammal bild på mig och Ida.

Godmorgon! Sitter här med Ida, morgonmyset är verkligen det bästa myset, och kvällsmyset och ja allt mys med min goa dotter. Hon låter lite rosslig så är säkerligen förkylning på gång.

Igår tog vi en shoppingrunda på stan och handlade lite måsten, bland annat bilkudde till Alex. Biltillverkarna tänker verkligen inte på att det ska gå att få plats tre bilstolar i baksätet. Det är så tidsödande varje gång att krångla med bilbältena varje gång. Fem centimeter extra hade räckt. Men nu så, hoppas vi att problemet är löst.

Idag på förmiddagen ska vi ut till svärfar en stund och så ska jag springa intervaller. Annars har vi inga särskilda planer. Det ser ut att bli en vacker dag så en familjepromenad vore inte helt fel.

Hoppas ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Först tänker man att morgonmyset är mysigast, sen tänker man på kvälls myset och sen kommer man fram till att allt mys är mysigast 😉

 2. avatar

  Är allt bra med er? 🙂

 3. avatar

  Vad fina ni är på bilden med era vita klänningar!:)

  Så kul, då har du hållt på ganska lång tid som smyckestillverkare:) Tycker du det är svårt att komma på ny idéer eller rullar det bara på?

 4. avatar

  Låter som en mysig dag och vilken fin bild! 🙂

 5. avatar

  Vilken fin bild på er 🙂 ses imorgon och det är ok om hela familjen följer med.

 6. avatar

  Tack du =) Va fina ni är!

 7. avatar

  Tackar:)

  Allt bra med dig idag?

  kramFrida

Kommentera

%d bloggare gillar detta: