5 december 2023

NyckelpigaIgår hämtade jag ut paketet från Lekmer. Det verkar som att snutten får godkänt. 🙂

Vi har haft en mysig dag idag. Tog en promenad till småbarnsmusiken med Ida och hon var vaken när vi sjöng. Det är egentligen hennes sovatid då och det märktes för när det började närma sig slutet var hon jättetrött och blev ledsen. Efter lite mat och mammagos så somnade hon i vagnen och vi mammor åt god soppa. Så mysigt. Det blir till att gå dit fler gånger.

Rickard blev inringd till att jobba kvällen så jag är i städartagen. Tvättar för fullt. Det är inte klokt vad tvätt det blir. Jag är fortfarande sugen på att rensa ordentligt så idag är det vårt sovrum (läs min garderob) som står på tur.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Nyckelpiga

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: